Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Bestil
Gardinbus

Bestil gardinbus her

Step 1

Er det blevet tid til nye gardiner i hjemmet? Så gør det nemt for dig selv ved at bestille en gardinbus til Esbjerg og omegn.

Step 2

Lad en erfaren gardinekspert komme hjem til dig. Få kompetent vejledning og opmåling i dit hjem.

Step 3

Dine gardiner bliver lavet på mål. Når de er færdige, kommer vi hjem til dig, og får sat dem op.

Nye gardiner i Esbjerg

Med et besøg fra gardinbus Esbjerg bliver projektet med at få nye gardiner meget lettere. Når du bestiller en gardinbus fra gardinbus Esbjerg, kommer der en erfaren person hjem til dig, lige præcis når det passer dig. Du får fremvist vareprøver, får målt op og får kompetente råd og vejledning - alt sammen gratis og uforpligtende.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så ring til os på vores support telefon, og vi vil hjælpe dig! 
TLF: 70 84 81 90

Bestil gardinbus

Bestil et gratis besøg af gardinbussen ved at udfylde kontaktformularen. Vi kontakter dig snarest muligt!
Kontakt

Hvad sker der, når jeg har udfyldt kontaktformularen?

Når du har udfyldt kontaktformularen, får en af vores medarbejdere besked. Vi tager derefter kontakt til dig per telefon inden for 24 timer, for at finde en dag, vi kan kigge forbi med gardinbussen.

Er det gratis?

Ja. Det er helt gratis og uforpligtende at bestille besøg af vores gardinbus, og få besøg af vores gardin-konsulent. Der er intet krav om at du køber gardiner. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål omkring dette.

Hvor lang garanti er der på gardinerne?

Der er naturligvis 2 års garanti på alle vores gardiner, persienner og andre produkter. Du modtager garantibevis sammen med faktura.

Hvor lang leveringstid er der?

Det kommer helt an på hvornår på året du bestiller, og hvilken type gardiner du bestiller. Vi bestræber os altid for at holde vores leverancetider på et minimum, men kontakt os for konkret information om de gardiner du ønsker.
menuchevron-downcross-circle