Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Lamelgardiner Esbjerg

Bestil gardinbus her

Lamelgardiner er alsidige

Præcis som med de almindelige gardiner, kan man få et hav af forskellige designs til lamelgardiner. Så de bliver ligeså personlige, og i samme stil som dit hjem.

Lamelgardiner har som udgangspunkt et særdeles enkelt betjeningssystem til at åbne, lukke og trække gardinet til siden, men på grund af lamelgardinets bygning egner det sig også godt til at blive bestyret af en motor. Det er en god idé med en motoriseret løsning, hvis det er meget store vinduespartier, eller lamelgardinerne er højt oppe, for så er det bare meget nemmere at styre med en betjening eller knapper installeret på væggen.
Bredden på gardinets lameller kan desuden fås i mange forskellige bredder – fra 6 til 25 cm – og det har stor betydning for gardinets udtryk i rummet og hvordan lyset kommer ind, hvilket du kan høre meget mere om fra gardinbussens kyndige konsulent.

Gardinbus-esbjerg.dk - Lamelgardiner

Lamelgardiner giver et meget flot lys i de rum, hvor de er hængt op, og så giver de samtidig yderst god kontrol over lysindfaldet, fordi de kan drejes efter solens bevægelser i løbet af dagen, så du kan lukke lige præcis den mængde lys ind, som du ønsker.
Har du store vinduespartier i boligen eller på dit kontoret, er lamelgardiner det oplagte valg, fordi de er fleksible og nemt kan tilpasses skæve vinkler og buede vinduespartier. For komfort eller ved svært tilgængelige vinduer kan der styres med kontakter på væggen eller med fjernbetjening.

Bestil besøg af en gardinhus her

Mørklægning eller transparente lamelgardiner

Lamelgardiner

Selvom lamelgardiner er helt geniale til at styre og give lækkert, blødt lys ind, så er de faktisk også blevet rigtig gode til mørklægning.

Mørklægning

Ønsker du mørklægning af dit soveværelse eller bare et enkelt rum, der er plaget af kraftig gadebelysning, kan stoffet til gardinerne vælges i et design, der lukker alt lys ude, når du har behov for det, mens de stadig kan åbnes og lukke solen ind, når morgenen gryer.

Transparente lamelgardiner

Har du derimod mere behov for et lamelgardin, der bløder lyset op og giver stemning i et værelse, så er der også mange typer af stof og vævninger, der bliver betegnet som transparente eller semi-transparente, hvor du i større eller mindre grad kan følge med i livet udenfor vinduerne, mens du stadig er beskyttet mod nysgerrige blikke i dit eget hjem.

Lamelgardiner er nemme at vedligeholde

Lamellerne i et lamelgardin hænger fuldstændig lodret, og udover, at der gives flotte udtryk, så gør det dem også meget modstandsdygtige overfor støv.
Støvet har simpelthen meget sværere ved at sætte sig fast, så rengøringen er hurtigere klaret med en støvekost eller en opvredet klud, hvis der skulle være behov for det.
Skulle uheldet alligevel være ude, og en person spilder noget på lamelgardinet, så gør opbygningen med de enkelte løse lameller, at det er nemt at skifte en enkelt eller nogle få lameller ud, så lamelgardinet igen kan komme til at se ud som nyt.

Lamelgardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-esbjerg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvor kan man købe lamelgardiner?

Lamelgardiner kan findes i flere boligbutikker og endda flere byggemarkeder, men udvalget kan i tilfælde være begrænset, og der er heller ikke mulighed for skræddersyede løsninger til lige præcis dine vinduer.

Hvis du i stedet bestiller et besøg af gardinbussen, kan du få præsenteret et mange gange større udvalg af lamelgardiner og samtidig få adgang til eksperthjælp og råd og vejledning til dit valg af nye gardiner.

Hvad koster lamelgardiner?

Antallet af gardiner spiller naturligvis en væsentlig rolle for den samlede pris på lamelgardiner, og det samme gør det store udvalg af stoffet og vævningen. Der findes både dyre, eksklusive lamelgardiner og langt langt billigere vævninger, der ikke kræver en stor omlægning af dine lån, men som stadig ser flotte ud.

Vælger du at kunne styre dine lamelgardiner med en fjernbetjent automatisering, koster det naturligvis også ekstra.

Hvordan forkorter man lamelgardiner?

Det kan være en ret kompliceret opgave at forkorte lamelgardiner. Det skyldes, at der i bunden af hvert enkelt lamel sidder nogle bundvægte, som holder lamellerne lige, og bundvægtene er igen forbundet af en bundkæde. Derfor vil vi i alle tilfælde anbefale at lade os som professionelle fagfolk stå for at forkorte dine lamelgardiner, så de kommer til at være fuldstændig lige.

Hvordan måler man op til lamelgardiner?

Har du almindelige firkantede vinduer i dit hus, er det ikke det store problem at måle op til nye lamelgardiner. Har du skæve vinduesrammer, anderledes udformede eller buede vinduer, så er det en noget mere kompliceret opgave, og så anbefaler vi at lade gardinbussens erfarne konsulent stå for opmålingen til dine nye lamelgardiner – det er gratis.

Kan man vaske lamelgardiner?

Lamelgardiner er faktisk en af de nemmeste gardintyper at holde rene, fordi stoffet hænger lodret, så støvet ikke har så let ved at blive hængende.

Almindelig regelmæssig vedligehold kan forlænge levetiden på dine lamelgardiner, og den består ganske simpelt af afstøvning med en støvekost og ellers aftørring af lamellerne med en hårdt opvredet klud.

Der findes lamelgardiner, som kan vaskes i vaskemaskinen, men det er et fåtal, så det skal du lige afklare med gardinbussens konsulent.

Hvordan hænger man lamelgardiner op?

Lamelgardiner kan umiddelbart se komplicerede ud, men de er faktisk ikke så svære at hænge op, hvis det blot drejer sig om et normalt lamelgardin i et almindeligt firkantet vindue.

Hvis der er anderledes vinduesformer, skrå vinkler eller buede vinduer samt motoriserede  lamelgardiner, anbefaler vi, at du får et godt tilbud på monteringen, så du kan være sikker på, at alt kommer til at hænge som det skal.

menuchevron-downcross-circle