Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Foldegardiner Esbjerg

Bestil gardinbus her

Foldegardiner Esbjerg

Foldegardiner er i al enkelhed nogle af de bedste stemningsskabende gardiner, du kan skaffe dig. De kan fremkalde en let og afslappet atmosfære i de rum, der bliver sat op i og være med til at få det bedste ud af sollyset og skabe en skøn stemning af varme.

Gardinbus-esbjerg.dk - Foldegardiner

Gardinbussens mål er at opfylde dine ønsker bedst muligt, så alle værelser i dit hjem fremstår som den bedst mulige udgave, og din bolig bliver din families velfortjente oase.
Bestil besøg af en gardinhus her

Foldegardiner er for alle

Materiale og egenskaber

Foldegardiner i hør eller en yderst lys bomuldsvævning er godt til at skabe en sydlandsk stemning, fordi deres semi-transparente egenskaber skærmer meget godt mod solens stråler, mens de stadig lukker tilpas med lys ind til, at du kan nyde dagslyset uden at det bliver blændende om sommeren, når solen virkelig har magt.

Mørklægning

Er du mere på udkig efter foldegardiner til mørklægning, kan det også lade sig gøre, da et tykkere stof godt kan bruges som mørklægningsgardin til at holde alle solens eller gadebelysningens stråler ude, og da foldegardinet kan foldes op ved at hive i en snor eller en kæde, vil det stadig se hyggeligt og pænt ud i værelset.

Uanede muligheder

Fordi foldegardiner kan laves af ganske almindeligt stof, er der nærmest uanede muligheder, når det kommer til farver, mønstre, vævninger og stoftyper. Det betyder, at du kan få de mest farverige og spraglede foldegardiner, hvis det er det, du ønsker til dit hjem, og du kan også vælge nogle diskrete farver og mønstre, som ikke tiltrækker sig opmærksomhed, eller du kan kombinere det farvede med det diskrete gennem hele din bolig – kun fantasien sætter grænser.

Foldegardiner efter mål til at matche din indretning

Foldegardiner er super alsidige og kan være meget stilfulde, hvis det er det der ønskes, mens de også kan være bløde og spraglede, hvis det mere er dig.
De kan også kombineres med andre gardintyper, så du for eksempel hænger et lysere og semi-transparent foldegardin op i rammen og sætter et almindeligt gardin op foran det i et tykkere eller farvet stof. Med denne ide kan du vælge at lukke massere af blødt lys ind, når det passer dig, og lukke helt af for lyset når du vil have det helt mørkt. Og uanset om solen skinner, vil gardin-sammensætningen se utroligt godt ud, som den hænger der med to gardiner til at komplimentere hinanden.
Da foldegardiner kan fremstilles efter mål, er de også oplagte foran en glasdør eller vinduer med unormale mål, og de kan derfor redde dig ud af et penibelt indretningsproblem, hvis du har svært ved at finde den helt rigtige løsning.

Bestil et besøg af gardinbussen nu.

Det enorme udvalg af foldegardiner er en stor fordel, hvis du ved, hvad du vil have, men det kan selvfølgelig være med til at gøre opgaven med at vælge dine foldegardiner uoverskueligt. Men så er det godt, at gardinbussens entusiastiske fagfolk står klar til at få guidet dig igennem junglen af alle de muligheder der er, så I sammen kan finde de helt rigtige foldegardiner til jeres stil. Og det foregår i løbet af et hyggeligt og inspirerende møde hjemme hos dig.

Når du får besøg af gardinbus konsulenten, får du svar på alle dine spørgsmål, og vil højst sandsynligt blive gjort opmærksom på endnu flere muligheder og problemløsninger, end du selv havde forestillet dig på forhånd. Så tøv ikke - lad gardinbussen inspirere dig

Foldegardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-esbjerg.dk vil vi give dig fred i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest får stillet af vores kunder.

Hvordan vaskes foldegardiner?

På grund af den specielle måde foldegardiner er bygget på, kan de ikke vaskes i en almindelig vaskemaskine. Du kan derimod med held holde dem friske og fri fra støv til hverdag med en støvekost eller hænge dem i det fri til en gennemluftning, så eventuelt støv og tørret snavs kan blive blæst væk i naturen.

De fleste stoftyper kan herudover godt klare en opvredet klud, hvis der er kommet en plet på foldegardinet, men hvis gardinerne er blevet meget beskidte, anbefaler vi at aflevere dem til os, så vi kan give dem den store behandling på en forsvarlig måde.

Hvordan laver man foldegardiner?

Foldegardiner er sådan set ganske simpelt opbygget, og du kan godt selv købe et liftgardinsystem med tilhørende liftbånd og kaste dig ud i det, hvis du er dygtig til gør-det-selv opgaver og håndarbejde. Hvis du derimod ikke har den store erfaring med større sy-selv projekter, så kan fejl og mislykkede forsøg hurtigt gøre det dyrere at forsøge selv end at købe foldegardinerne skræddersyede fra os.

Hvad koster foldegardiner?

Foldegardiner er et forholdsvist simpelt gardin, som hverken er særlig svært at montere eller ressourcekrævende at fremstille. Derfor er startprisen heller ikke specielt høj. Hvis du skal have mange foldegardiner i eksklusive stoffer og måske også til nogle vinduer med skæve mål, så bliver prisen naturligvis også derefter, men som udgangspunkt starter vi ikke i den høje ende.

Vælger du at få besøg af gardinbussens erfarne fagfolk, kan vi love dig, at vi nok skal finde nogle foldegardiner, som du bliver glad for, og som også passer til dit budget.

Bestil et besøg fra gardinbussen

Du er altid velkommen til at booke en gardinbus til din by og få præsenteret alle de muligheder, der vil passe til dig. Gardinbussens erfarne fagfolk vil meget gerne guide dig på vej, måle dine vinduer op og til slut komme med et helt gratis og uforpligtende tilbud på specielt tilpassede plisségardiner på mål, som du efterfølgende kan tænke over i ro og mag uden pres fra en sælger

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle