Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Plisségardiner Esbjerg

Bestil gardinbus her

Plisségardiner Esbjerg

Plisségardiner er meget klassisk og flot valg til dit hjem, som i kraft af gardinstoffets folder giver et udsøgt lys, når solen eller gadelampen sender stråler igennem dem.
Ligesom med alle de andre gardintyper, som du kan blive præsenteret for med et besøg af en gardinbus, så fås plisségardiner også i et stort sortiment af materialer, vævninger, mønstre og diverse farver, og du kan derfor altid finde et design, som vil gøre dit hjem endnu pænere og endnu mere praktisk.

Gardinbus-esbjerg.dk - Plisségardiner

Plisségardinet kan opsættes i for ekempel et vindue over en dør eller højt i en entré og dermed ændre stemning til en hyggeligere atmosfære.
Bestil besøg af en gardinhus her

Plisségardiner er ekstremt fleksible og praktiske

Fleksibelt

Plisségardiner er aldeles fleksible, fordi de kan tilpasses alle former indenfor vinduer, hvad enten vinduerne er runde, ovale, femkantede eller vinklede på en anderledes måde.
Fleksibiliteten ved plisségardinerne går igen, når det kommer til deres betjening, for her kan du vælge mellem flere smarte mekaniske opbygninger.

Med snoretræk

Den klassiske betjening foretages med et snoretræk, der styrer plisségardinets længde, og her er der kommet modeller på markedet, som holder snoren i samme længde hele tiden, så du ikke får et langt snoretræk, der ligger og flyder på gulvet.

Uden snoretræk

Der er også kommet nye innovative plisségardiner uden snoretræk, hvor den enkle løsning er, at du blot tager fat i bunden af gardinet og kører det op eller ned til den ønskede længde, og så er der den ekstra fleksible model, hvor du kan køre både top og bund på gardinet op eller ned og på den måde fuldstændig styre, hvordan lyset kommer ind i rummet – det er smart.

Vælg selv farve, materialer og mængden af lysindfald

Vores udvalg af farver, mønstre og materialer til plisségardiner er virkelig stort, hvilket du vil opleve, når gardinbussen tager et kig forbi hjemme ved dig med massere af vareprøver og designforslag – vi lover, at det bliver godt!.
Du får mulighed for at vælge mellem sarte og lette materialer, der spreder blødt og varmt lys i hele rummet, eller du kan også vælge meget stærkere farver og mønstre, der ændrer rummets stemning fuldstændigt. Du har naturligvis også den mulighed at vælge plisségardiner i mørklægningsstof, der vil lukke alt lys ude, når du gerne vil have det helt mørkt i sove- eller børneværelset.
I bund og top på de såkaldte up and down plisségardiner sidder der en liste, den kan både være i naturtræ, metal eller plastik – det bestemmer du. Det samme gælder de lister der sidder i siden af vinduet, som hjælper med at holde plisségardiners up and down bevægelser på plads, så hele gardinet kan opsættes til at passe perfekt sammen med din boligs øvrige materialer

Plisségardiner er blevet bæredygtige og varmeisolerende

Plisségardiner kan også være bæredygtigt og hjælpe på dit og din families CO2 aftryk.
Der er begyndt at komme plisségardinstof på markedet fra forskellige producenter, der anvender genbrugsmateriale, hvilket man naturligvis ikke kan se på dem, og de er fuldstændig lige så flotte som almindelige gardiner, men de er til gængæld meget bedre for miljøet.
Isolerende plisségardiner i dobbeltvævet stof er ligeledes en nyere opfindelse, som vil hjælpe dig med at holde varmeregningen længere nede, fordi disse gardiner kan fungere som en barriere mod vinterens kulde.
Så tøv endelig ikke med at booke et uforpligtende besøg af vores gardinbus, hvis medfølgende konsulent vil gøre alt for at finde de helt rigtige designs til der passer til dig, når du skal have plisségardiner på mål.

Plisségardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-esbjerg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvad koster plisségardiner?

Der er en del forhold, der vil spille ind for den samlede pris på plisségardiner. Antal gardiner, materiale og hvilke modeller du vælger til dine vinduer er alt sammen med til at sætte den samlede pris, men gardinbussens konsulent vil meget gerne give dig hjælp til at holde det budget, du har til plisségardiner.

Hvordan vasker man plisségardiner?

Plisségardiner kan let rengøres med en klud der er godt drænet. Jævnlig rengøring er faktisk med til at forlænge levetiden på dine gardiner. Er plisségardinerne blevet ekstra beskidte, kan du godt sende dem ind til en grundig rensning til en fornuftig pris.

Hvordan hænger man plisségardiner op?

Har du teknisk snilde og værktøjet på plads, kan du godt selv sætte dine plisségardiner op, da det typisk vil dreje sig om at sætte 1, 2 eller 3 lister og/eller kassetter op. Alt skal dog sidde lige og passe sammen, men hvis det ikke skræmmer dig væk, kan du helt sikkert godt selv klare opgaven.

Føler du dig ikke helt rustet til at klare monteringen selv, vil den være en del af det tilbud, som du får af gardinbussens konsulent, og prisen vil afhænge af, hvor mange plisségardiner du vil have sat op, og om de skal op i svært tilgængelige vinduer.

Bestil et besøg fra gardinbussen

Du er velkommen til at booke en gardinbus og få præsenteret diverse muligheder, der passer til dit hjem. Gardinbussens erfarne fagfolk vil gerne guide dig igennem, måle dine vinduer op og til slut komme med et helt og aldeles gratis og uforpligtende tilbud på specielt tilpassede plisségardiner på mål, som du efterfølgende kan tænke over i ro og mag uden pres fra en sælger

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle